Drømmemail! (teiglands) • Drømmemail!


  Åååh! En drømmemail! Tenk visst du fikk en mail av justin bieber som spørr deg om å bli med på date, eller at du har vunnet i lotto eller får en drømme ferie til Hawaii!
  Min drømme mail ville nok hvert slik som dette :

  "Hver dag dør ca 16 000 barn av sult-relaterte problemer. Et barn hvert femte sekund. I 2008 døde 9 millioner barn før de fylte 5 år, hvor 1/3 av disse dødsfallene var på grunn av sult. I 2005 levde 1,4 billioner mennesker fra utviklingsland på maks 1,25 dollar om dagen. Minst hver femte barn i USA lever under fattigdomsgrensa.

  Celine Teigland Helland, du har hvert så heldig å har vunnet 10000 000 dollar som du kan donere til Organisasjonen World Food Programme ! Du får også være med til barna og se gleden i øynene deres, når de blir levert mat hver dag. Du har også hvert så heldig å få reise ned med orginasjonen 1 gang i året for å besøke barna som trenger vår hjelp. Celine Teigland Helland du får æren av å hjelpe bare med sult-relaterte problemer, å hjelpe barn som trenger det
  -ønsker deg lykke til med World Food Programme ".

  Hvordan ville din drømmemail sett ut?

  Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

  Klikk her for mer info!

  Stikkord:


  kommentarer til "Drømmemail!"

  julieogstine

  28.nov.2011 kl.18:30

  du e en snill jente ja <3

  frøken teigland

  28.nov.2011 kl.22:11

  julieogstine: ble født sånn klompene mine <3


  legg igjen en kommentar...

  Celine Teigland Helland:


  OM DEG: SKRIV NOE OM DEG SELV HER

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits