Frøken Teigland? (teiglands) • Frøken Teigland?


  Hvem er jeg?  "That's to me to know, and to you to find out"

  Drikker, snuser, røyker jeg?  Nei!!  "I'am a good girl"

  Hvorfor begynner jeg å blogge?  Fordi jeg vil ha et sted der jeg kan fortelle folk om hva som skjer i hverdagen, å skrive ut hva jeg mener om forskjellige ting og jeg tror det vil funke for meg å skrive ut tankene mine!

  Hvor gammel er jeg?  Ikke et år for gammel, men ikke et år for ung

  Hvor høy er jeg?  Jeg er ca 1.64, helt grei høyde vil jeg påstå

  Hvem er min bestevenn?  Vel vil jo påstå at jeg har mer enn en bestevenn, de vet det de som det gjelder  :-))

  Hva er mine innteresser?  Begynte å danse før jeg kunne gå, så det er mitt kall!  Synge er noe utenom som jeg syntes er morsomt å gjøre, fotball måtte jeg slutte på som vi kan komme innpå en annen dag å det er vel de beste innteresser jeg kom på i farten

  Favoritt fargen, dyr og klær? Rosa er nokk fargen for meg! "think pink" <3 Dyreelsker, så ingen favoritt! Klær går det i alt mulig

  Hvilke fobier/uvaner har jeg?  Jeg er superduper redd for haier! Mareritt om de hele tiden.. Mange sier at det er en "uvane" å ha Ane i sengen hver natt men jeg ser vel det ikke som en uvane mer som en vane vil jeg nok påstå.. Men jeg sutter av å til på tommel åå biter negler, men prøver å slutte da!

  Liker jeg å snakke engelsk ofte?  Ja jeg bruker nok ganske ofte engelske utrykk og ordtak, og er veldig glad i engelske "quotes/lyrics"


  Nå fikk dere litt informasjon om meg, vil dere vite mer om meg, eller noe spessiellt dere vil jeg skal blogge om så bare si i fra å legg igjen en liten hilsen

  stay tuned!

  -Frøken Teigland  kommentarer til "Frøken Teigland?"

  silje norevik<3

  25.nov.2011 kl.17:33

  du er så pen! <3

  Trine

  25.nov.2011 kl.18:20

  Du burde virkelig rette opp i grammatikken din. Bl.a.: Nok skrives ikke nokk, hørt om regelen "Det er nok med en k"? I tillegg har du grusomme og/å feil. Setningsoppbyggelsene dine er også ganske merkelige. I beskrivelsen av deg selv: "Hvem jeg er? Det er jeg som vet, å du som kan finne ut" - sjekk gjennom den én gang til er du snill, tror det er det verste jeg har lest på en god stund. Engelsken din er forresten dårlig også.
  Jeg sier ikke dette for å kritisere deg, mer som konstruktiv tilbakemelding. Hva får du i norsk, 2? 3 om du er heldig? Tipper det er ganske likt i engelsk. Håper for din del at du er flinkere i realfag, for du kommer garantert ikke til å komme noen vei innenfor språk - med den grammatikken du har per idag.
  Anbefaler deg å gjøre en ekstra innsats i norsk og engelsktimene fremover, rett opp i de barneskole feilene og kom deg på rett kjøl. Seriøst, du har ikke mye ambisjoner om god utdannelse og jobb når du er 14 år og ikke engang vet forskjell på og, å og nok. Ta deg sammen.

  frøken teigland

  25.nov.2011 kl.19:33

  Trine: Jeg blogger ikke fordi jeg vil ha bedre norsk eller engelsk karakter, jeg blogger fordi jeg vil ha et sted å skrive tanker om forskjellige ting og hva som skjer i min hverdag, og visst du syntes at jeg er så dårlig til å skrive så trenger du ikke komentere :) Jeg har veldig gode karakterer i språk, så jeg syntes ikke du har noen rett til å si annet.

  25.nov.2011 kl.19:52

  Det er skikkelig unødvendig av deg å skrive slike ting trine. faktisk skikkelig frekt.

  jeg liker bloggen din celine! <3

  frøken teigland

  25.nov.2011 kl.20:15

  Silje: Takk silje klompen min <3

  Anonym: Tusentakk! Håper du fortsetter å lese :-D <3

  Trine

  26.nov.2011 kl.18:08

  Hva er karakterene dine da, celine? Vil veldig gjerne vite hva som er "veldig bra" etter din mening.
  Synes bare det er frustrerende å lese dårlig grammatikk.

  frøken teigland

  26.nov.2011 kl.22:43

  Trine: Jeg har sterk 5 i engelsk både muntlig og skriftlig, og i norsk har jeg sterk 4. Jeg syntes det er ganske bra, å visst du det er så frustrerendes å lese dårlig gramatikk så ikke les bloggen da vel :)


  legg igjen en kommentar...

  Celine Teigland Helland:


  OM DEG: SKRIV NOE OM DEG SELV HER

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits